گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا

دسته بندي : عمومی » گوناگون
توضیحات:
گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 30 صفحه.

بخشی از متن:
کارخانجات تولید کننده ماست از نظر استاندارد مجاز هستند جهت بالا بردن میزان SNF ماست، از مقداری شیر خشک برای این منظور استفاده کنند، ماده ی خشک اولیه شیر که حداقل برابر 2/8 می باشد باید در فرآورده نهایی حداقل به 6/9_4/9 رسانده شود. این کار به منظور افزایش ویسکوزیته در ماست صورت می گیرد. تا ماست برای مصرف کننده مطلوب باشد. 

فهرست مطالب:
تاریخچه شرکت و ظرفیت تولید
مواد اولیه مورد استفاده و کنترل کیفیت انها
استفاده از استارترها در فراورده های تخمیری
استاندارد سازی SNF 
مواد اولیه خامه
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خامه
تجهیزات و ماشین الات و CIP و تصفیه فاضلاب
تجهیزات و ماشین الات
استانداردها, انواع ازمایشات و تولید و بسته بندی
تست الکل
اندازه گیری دانسیته شیر
اندازه گیری PH شیر
اندازه گیری اسیدیته  شیر
درصد چربی شیر
روش های تشخیص انتی بیوتیک در شیر
پاستوریزاسیون
نحوه تولید شیر پاستوریزه و هموژنیزه.
بسته بندی شیر
ماست
نحوه تولید ماست
 بسته بندی ماست
خامه
مراحل تولید خامه قنادی
ازمایش کهلر
بسته بندی خامه.
نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع
فرم ارزیابی پایان دوره ی کاراموزی
دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 21616 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:89 کیلوبایت

 قیمت: 24,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش