پاورپوینت بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

دسته بندي : علوم پایه » زیست شناسی
توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع بيوتكنولوژي در صنايع غذايي،
در قالب ppt و در 12 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
کاربرد های بيوتكنولوژي در صنايع غذايي:
توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي
توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي
اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا
توليد مواد كمك فرآوري
كاربردهاي تجزيه‌اي
تصفيه پسماند

توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي:
تودة ميكروبي و پروتئين تك‌ياخته به‌عنوان غذا
توليد پروتئين تك ياخته (scp)
استفاده از پروتئین میکروبی در خوراک انسان(Quorn)

اصلاح مستقيم مواد غذايي و مواد افزودني به غذا:
روش‌هاي مهندسي پروتئين
استفاده از آنزيم ليپاز در بهبود كيفيت روغن‌ها و چربي‌ها
استفاده از آنزيم آميلاز در صنايع نشاسته
حذف آب از محيط‌هاي كشت آنزيمي استفاده از آنزيم‌ها
و . . .


فهرست مطالب:
بيوتكنولوژي غذايی
دو دسته عمده در بیوتکنولوژی
توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي
توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي
اصلاح مستقيم مواد غذايي و مواد افزودني به غذا
توليد مواد كمك فرآوري
كاربردهاي تجزيه‌اي
تصفيه پسماند
دسته بندی: علوم پایه » زیست شناسی

تعداد مشاهده: 16159 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:5,000 کیلوبایت

 قیمت: 46,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 12 اسلاید، قابل ویرایش.